NIEUWSMeridian

CES 2012: Meridian 818 en speciale app

Redactie HiFi.nl | 15 januari 2012 | Meridian

Meridian heeft de 818 Reference Audio Core gelanceerd op de CES. Daarnaast is er binnenkort een app beschikbaar om het systeem rondom een Media Core te besturen. 

De 818 voorversterker is uitgerust met twee SpeakerLink uitgangen voor een verbinding met Meridian’s DSP luidsprekers en kan worden aangesloten op elk Meridian Sooloos media systeem. Daarnaast zijn er analoge voorversterker uitgangen aanwezig, waardoor de 818 ook gebruikt kan worden in de meer traditionele systemen.

De voeding van de 818 is voorzien van een ontwerp gebouwd rond een ringkern transformator voor minimaal geluidsoverlast en maximaal signaal. 

Verder introduceert Meridian tijdens deze CES ook nog een speciale Meridian Sooloos Core Controle App voor de iPad. Deze app beschikt over een grafische browser met album covers, de mogelijkheid om te selecteren op albums en andere data, internet radio beluisteren en dezelfde zoek functionaliteiten als de Control 15. 

Dankzij deze eigenschappen kun je met de app een volledig systeem rondom de Media Core 200 en 600 besturen. Bovendien is deze app binnenkort volledig gratis te downloaden in de Apple App store. 


EDITORS' CHOICE