NIEUWSJamo

De nieuwe M360 serie van Jamo

Redactie HiFi.nl | 14 januari 2012 | Jamo

Jamo is een merk dat valt onder de Klipsch Group. Hun missie is om puur Deens design te combineren met een perfecte geluidskwaliteit. Op CES 2012 toonden zij de nieuwe M360 serie luidsprekers met een wel heel bijzondere vorm…

Onder de Klipsch Group valt ook het merk Mirage. Mirage maakt gebruik van de zogenaamde omnipolar technology, die ervoor zorgt dat midden-en hoge frequenties in een 360-graden dispersie patroon worden verspreid. De Jamo M360 maakt gebruik van een compacte versie van deze technologie, die Jamo Omnisphere heeft gedoopt. De M360 serie bestaat uit diverse modellen. Veel is er nog niet bekend over de Jamo M360 serie, maar op de CES 2012 was wel de F45 vloerstaande luidspreker te bewonderen. Het opvallende design doet een beetje nautisch aan.

Over het hoe, wat en waar van de Jamo M360 serie hopen we je later meer te kunnen vertellen. Je kunt alvast wel een kijkje nemen op de vernieuwde Jamo website, waar Henrik Mathiassen, Jamo designer, zijn visie geeft op het Deense design van Jamo.

MERK

EDITORS' CHOICE