NIEUWSPSB Speakers

Hifi in Rolling Stone cadeaurubriek

Redactie HiFi.nl | 10 december 2011 | PSB Speakers

Rolling Stone Magazine heeft op de website een Rock & Roll cadeaugids samengesteld, met allerlei muzikale tips en suggesties voor de feestmaand.

In deze rubriek vind je onder meer de PSB Imagine Mini’s waar we laatst een recensie over schreven. Onze recensent eindigde zijn verhaal met "een prijsstelling die echt waar geeft voor je geld, mede door de prijswinnende technieken die in de Imagine Mini verwerkt zijn," waardoor het zich laat raden waarom deze luidsprekers in het lijstje opgenomen zijn. Andere geslaagde cadeautips die het blad geeft zijn de NAD DAC 1 die binnenkort met een productbespreking voorbij zal komen, onderstaande Sonos Play:3 en zowel de MM1 desktop speakers als de C5 in-ears en de Zeppelin Air van Bowers & Wilkins, die we eerder op verlanglijstjes tegenkwamen.

Ook vind je in het overzichtje muzikale boxsets, zoals de verzamelbox van The Smiths, Elvis Presley, Sting en Phil Spector. Maar het lijstje gaat door: Pink Floyd, The Beach Boys, U2, The Who… Platenpakketten waar de Exile on Main Street box die we deze week via onze Facebookpagina weggeven niet tussen zou misstaan. Sterker nog, ook The Stones zijn vertegenwoordigd, met de Deluxe Edition van Some Girls en The Complete Singles (1971-2006).

Een van de meest bijzondere suggesties die het blad met dit lijstje doet, is ongetwijfeld de iVictrola. Deze hele gave ‘grammofoonspeler’ is een unieke iPhone/iPad-dock, waarbij de vraag het aanbod momenteel ver overstijgt. Via deze website vind je er meer informatie over.

De complete lijst van Rolling Stone vind je hier

MERK

EDITORS' CHOICE