NIEUWSPSB Speakers

PSB Imagine Mini verkrijgbaar in Benelux

Redactie HiFi.nl | 25 oktober 2011 | PSB Speakers

De op CES gepresenteerde PSB Mini is vanaf nu ook verkrijgbaar in de Benelux. Deze kleine en compacte speaker maakt ondanks zijn kleine voorkomen (143 x 234 x 212mm) toch een grote indruk. Met zijn gewicht van drie kilo heb je een degelijk product in de hand.

De PSB Imagine MiniĀ is ideaal voor plaatsing in kleine ruimtes waar niet veel ruimte is voor grote staande speakers. Ook zijn er speciaal ontwikkelde beugels verkrijgbaar zodat de speaker gemakkelijk aan de muur bevestigd kan worden. De Mini is verkrijgbaar in diverse hout en lakafwerkingen: Black, Cherry, Walnut, Hoogglans Zwart en Hoogglans Wit. Verder is de speaker opgebouwd uitĀ vijf lagen gebogen gelamineerd hout, hierdoor zijn er net als bij de rest van de Imagine serie geen zichtbare naden.

Aan techniek komt deze kleine speaker ook geen tekort. Een ferrovloeistof titanuimdome tweeter zorgt voor de hoge tonen (vanaf 2200Hz), voor de lage frequenties (tot 55HZ) beschikken de PSB-Miniā€™s over een 4ā€ uit polypropyleen vervaardigde woofer. Deze is voorzien van een speciaal voor de Mini ontworpen dubbele magneet welke zorgt voor een strakke weergave van de lage tonen. Ondanks zijn recente verschijning heeft de speaker al een paar awards op zijn naam staan in Amerika te weten de Excite Award 2011 van het Customer Retail Magazine en de CE Pro BEST 2011 (Best Electronic System Technologies). Reden te meer om dit product eens uit te proberen bij een vanĀ de PSBĀ dealers.

Prijs & beschikbaarheidĀ 
De Imagine Mini is verkrijgbaar voor 324,50 euro per stuk. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Black, Cherry, Walnut, Hoogglans Zwart en Hoogglans Wit. Meer informatie vind je op de website van PSB.

MERK

EDITORS' CHOICE