NIEUWSKEF

KEF bij Pracht Electronica Luisterdagen


Redactie HiFi.nl | 13 december 2011 | KEF

Op 17 & 18 december aanstaande organiseert Pracht Electronica speciale luisterdagen die in het teken staan van Kerst. Er wordt veel georganiseerd, zoals een wijnproeverij, een koffie demonstratie, en diverse optredens. Ook is er uiteraard de nodige aandacht voor audio en video. Tijdens de Pracht Electronica Luisterdagen zul je dan ook de specialisten van KEF tegen het lijf lopen.

Tijdens de Pracht Electronica Luisterdagen kun je op zaterdag terecht voor een optreden van de ‘BOV’ Bergse Operette Vereniging en op zondag kun je gaan kijken naar het optreden van Smartlappenkoor ‘Van Lieverlee’. Om de andere zintuigen te prikkelen, wordt er ook een wijnproeverij georganiseerd met de heerlijkste wijnen. Houd je niet van alcohol? Zaterdag is er een koffie demonstratie van de Jura barista en op zondag van de Miele barista. Je kunt deze dagen ook je slag slaan, want er is 35% korting op alle winkel audio- videomeubelen.


Klik op de afbeelding voor een groter formaat

Tijdens het evenement zijn er diverse specialisten aanwezig van Panasonic, Spectral, Philips, Bose, Sony, Geneva en KEF, die de nodige vragen kunnen beantwoorden. KEF laat weten dat zij in ieder geval de Q- en T-Series meenemen. Over de T-Series schreef onze recensent destijds: “Met de T-Series heeft KEF weer een technologische prestatie van ‘bescheiden’ formaat geleverd. Iedere televisie is met de T-Series eenvoudig van een veel betere geluidskwaliteit te voorzien. Visueel aantrekkelijk en minstens even dun als het begeleidende scherm. En ook nog eens erg eenvoudig aan te sluiten: binnen tien minuten staan de satellieten opgesteld en is de subwoofer optimaal afgesteld. Dat is wat je noemt Plug and Play.”
Zeer de moeite waard dus om even een kijkje te gaan nemen!

Pracht Electronica
Bosstraat 3-5
4611 NA Bergen op Zoom
T: 0164-244 916
F: 0164-254 814
Website

MERK

EDITORS' CHOICE