NIEUWS

Gerhard Schulz Keynote ISE 2012

Redactie HiFi.nl | 05 december 2011

De Senior VP van Ingram Micro, Gerhard Schulz, zal op de ISE in Amsterdam de keynote speech verzorgen. Bedrijfsgroei in het digitale tijdperk zal zijn voornaamste insteek zijn.

Schulz zal maandag 30 januari zijn visie op de uitdagingen die electronics systems integration met betrekking tot de overstap van analoog naar digitaal staan te wachten met de aanwezigen delen. In zijn ‘Blueprint for Business Growth in the Digital Age’ zal hij laten zien hoe Ingram Micro, ’s werelds grootste technology distributeur, haar aanbod heeft verbreed om niet alleen een leverancier van kwaliteitsproducten te worden, maar ook een gewaardeerd partner voor fabrikanten en de retailhandel. De lessen die uit de verschillende uitdagingen getrokken zijn, hebben ook op de toekomst van de audio/video-industrie een belangrijke impact.

Mike Blackman van ISE laat weten dat de keuze voor Schulz een bijzonder geschikte is doordat de keynote niet alleen in gaat op de relevante technologische veranderingen, maar ook algemene bedrijfsvoering in de komende jaren zal behandelen, met aandacht voor alle sectoren en onderwerpen die met systeemintegratie te maken hebben. Van professionele presentaties en communicatie tot evenementen, home integration en energie management.

Meer informatie is beschikbaar via Dan Goldstein, ISE directeur van marketing & communicatie, en via de website. Bekijk ook onze eerdere berichtgeving.


EDITORS' CHOICE