NIEUWSSimple Audio

Simple Audio bij Rik Stoet


Redactie HiFi.nl | 10 november 2011 | Simple Audio

We kwamen de Roomplayer al tegen in Amsterdam en in Utrecht, komend weekend vind je hem bij Rik Stoet in Den Haag, voor een Simple Audio 24-bit demonstratie.

Peter Murphy, die jarenlang bij Linn werkte, is de drijvende kracht achter het nieuwe concept van de Simple Audio Roomplayer, waarbij hij koos voor de high-end audio benadering. Belangrijke verschillen met andere streaming producten zijn dan ook het feit dat Simple Audio ook 24 bit audio weergeeft, en dat de communicatie via de netspanning in huis loopt, en niet via het wifi netwerk. Al is aansluiten met netwerkkabels desgewenst wel mogelijk.

De Roomplayer I heeft een ingebouwde stereo versterker, de Roomplayer II heeft een line-out voor gebruik op een bestaande audio set. Bovendien zijn beide modellen voorzien van digitale uitgangen, een analoge ingang en een subwoofer aansluiting. Bediening is mogelijk met een app voor de iPhone en iPod touch.

Je vindt deze netwerkspelers komend weekend bij Rik Stoet in Den Haag, waar je welkom bent voor een luistersessie, en een espresso of een lekker glas wijn. Rik Stoet is op vrijdag geopend van 11 tot 18u en op zaterdag van 10 tot 17u. Demonstraties zijn op beide dagen van 13 tot 17u.

Rik Stoet
Elandstraat 9
2513 GL Den Haag
070-3632777
Website

De Roomplayer op AV-NU (PHOTO40)


EDITORS' CHOICE