NIEUWSPIOSound

Viertron verwerft distributie PioSound


Redactie HiFi.nl | 09 november 2011 | PIOSound

Viertron B.V. heeft per direct de Benelux distributie verworven van PioSound, de Nederlandse elektrostatenbouwer die haar producten onlangs op AV-NU aan de bezoeker voorstelde. 

PioSound maakt zowel hybride als full range elektrostaten. Met behulp van nieuwe technieken wordt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit uit de statoren gehaald. De toepassing van PioSound’s eigen ESE (elektrostatische elementen) technologie met ADS (actief diafragma systeem) actieve demping en nano-fiber technologie voor het diafragma is hiervoor hoofdverantwoordelijk.

De lage massa van het diafragma zorgt voor ultieme detaillering en nauwkeurigheid. PioSound geeft muziekminnend Nederland een elektrostaat om van te smullen. En niet alleen in muzikaal opzicht. Ook designtechnisch weten de verschillende modellen te overtuigen. 

PioSound op AV-NU (PHOTO40)

PioSound begint de range met de Falcon ST hybride en de Eagle ST full range modellen. Op korte termijn wordt de lijn uitgebreid met de grotere Golden Eagle ST en Black Falcon ST, de compacte Hawk ST en de centerspeaker Eagle CP.  

Kijk voor meer informatie op de websites van Viertron of PioSound


EDITORS' CHOICE