Naim show bij Van Duppen

Redactie HiFi.nl | 03 november 2011 | Naim Audio

Van Duppen Audio organiseert vrijdag 11 november aanstaande in samenwerking met importeur Latham Audio een Naim-show, waarbij de nieuwste producten gedemonstreerd zullen worden in twee opstellingen. Producten waar Naim twee weken terug op AV-NU ook mee uitpakte. 

In een ruimte zal de nieuwe SuperUniti uitvoerig te beluisteren zijn. De SuperUniti is een alles-in-één audiospeler, die een krachtige versterker combineert met Hi-Res 24/192KHz streaming mogelijkheden en radio-ontvangst. De SuperUniti zal worden gedemonstreerd in combinatie met luidsprekers van het Britse merk Neat Acoustics. Op HiFi.nl lees je binnenkort meer over de SuperUniti,omdat wij deze ook uitgebreid onder handen zullen nemen. 

In een tweede ruimte wordt gedemonstreerd met de nieuwe ND5 XS netwerkspeler, die direct is afgeleid van zijn grote broer NDX.  De ND5 XS zal aangesloten zijn op een SuperNait versterker met Hi-cap voeding, die Naim Ovator S400 luidsprekers aanstuurt.

Ook tijdens de X-Fi- Show heeft Latham de bezoekers versteld doen staan, door met kabels van The Chord Company zeer overtuigend de verschillen te laten horen tussen wel en niet hoogfrequent afgeschermde kabels. Hoogfrequente straling heeft een negatief effect op de doorgifte van het geluidssignaal. Graag laten wij tijdens dit evenement de verschillen aan u horen.

NAIM en The Chord Company op X-fi 2011 (foto: Jiri Büller)

Bezoekers van deze Naim show maken bovendien kans op het winnen van een Chord Cadenza interconnect kabel t.w.v. 240 euro!

Demonstraties zijn er van 13.00 tot 21.00 uur.

Van Duppen Audio
Industriestraat 17a
5961PH Horst

MERK

EDITORS' CHOICE