Dimex op AV-NU


Redactie HiFi.nl | 24 oktober 2011 | Cambridge Audio

(Ingezonden mededeling)

Ook Dimex was van de partij tijdens AV-NU 2011. Zij hadden er bewust voor gekozen om met de ‘haalbare apparatuur’ te demonstreren en dat ging volgens Dimex prima. Ze hadden zelfs de indruk dat het bezoekersaantal in hun demoruimte hoger lag dan vorig jaar.

Hoe Dimex AV-NU 2011 heeft beleefd? Dat kunnen zij natuurlijk beter vertellen dan wij, dit was de informatie die we van hen binnen kregen: "Bewust hebben we ervoor gekozen met ‘’haalbare apparatuur’’ te demonstreren tijdens AV-NU 2011. Op de hele uren waren er de Triangle Antal Anniversaryluidsprekers samen met de Cambridge Audio NP30 musicstreamer via de gloednieuwe DacMagic Plus en de 840A versterker van hetzelfde merk. Totaalbedrag: 4198 euro zonder de optionele DacMagic Plus. Op de halve uren Bel Canto met het gloednieuwe CD3t transport, de DAC2.5 en de REF 500S op de bescheiden geprijsde maar imposant klinkende A3 Luidsprekers van Spendor. Totaalbedrag 7675 euro. En alle sets waren vanzelfsprekend bedraad met Cardas!

Streaming had de meeste -overweldigende- belangstelling. Dat konden we optimaal demonstreren met behulp van een iPad2 en de gratis door Cambridge Audio ontwikkelde UuVol App. Daarnaast demonstreerden we andere interessante streaming producten van Cambridge Audio zoals de DacMagic Plus, het iD100 iPad dock met digitale uitgang en Bluetooth streaming in de vorm van de BT-100 dongle die als toevoeging ingezet kan worden bij de DacMagic Plus.

Tot ons grote genoegen kregen we veel complimenten zoals "Eindelijk muziek in plaats van techniek" en "Het beste geluid van de show" –dat laatste nemen we natuurlijk met een korreltje zout. Door de aanwezigheid van Ben Beaumont (Cambridge Audio Customer Support) en Nicolas Serra van Triangle konden veel bezoekers hun specialistische vragen kwijt.”

EDITORS' CHOICE