NIEUWS

Vanaf vandaag – AV-NU 2011

Redactie HiFi.nl | 21 oktober 2011

Je hebt er op HiFi.nl al veel over kunnen lezen, maar vandaag gaat het van start: AV-NU 2011. Op 21, 22 en 23 oktober kun je in de Jaarbeurs Utrecht gaan kijken én luisteren naar noviteiten en klassiekers op het gebied van beeld, geluid en multimedia. Ook HiFi.nl is één van de ruim 40 deelnemers, dus verwacht ook deze keer weer een live report vanuit het Beatrixgebouw in de Jaarbeurs Utrecht.

AV-NU heeft ook dit jaar weer een grootse opzet. Je kunt exclusieve noviteiten op het gebied van beeld, geluid en multimedia gaan bekijken en beluisteren in circa 30 luxe en moderne demonstratieruimtes die variëren in grootte van 30 tot 300m2. Tevens is er een groot beursoppervlak van 2.500m² dat AV georiënteerde bedrijven de mogelijkheid biedt voor standbouw. Demonstraties, presentaties, lezingen: genoeg te zien en te ervaren.


Klik op de afbeelding om het verslag van vorig jaar te lezen

Het beleven van film, muziek, domotica, streaming audio, pesonal en gaming op niveau staan centraal tijdens AV-NU 2011. Welke deelnemers er allemaal zijn? Een greep uit het assortiment: AND Beneluxe, Audiac, Epson, GP Acoustics met KEF, Latham Audio, Sonos… en nog veel meer! Hier kun je meer lezen over de noviteiten die de deelnemers meenemen naar dit omvangrijke evenement. Ook HiFi.nl zal rondlopen op AV-NU 2011, dus houdt de website in de gaten voor de laatste ins & outs. We wensen je veel hifiplezier!AV-NU 2011
Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL, Utrecht
Website

Openingstijden
Vrijdag, zaterdag en zondag voor publiek geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Entree
De entree kost 12,50 euro per persoon per dag. Kinderen tot 16 jaar mogen gratis naar binnen, mits onder begeleiding van een volwassene. Je kunt via HiFi.nl trouwens 2,50 euro korting krijgen. Lees hier hoe je van deze korting gebruik kunt maken.

 

 

 

 

 

https://hifi.nl/artikel/2126/AV-NU-verslag-deel-1.html


EDITORS' CHOICE