NIEUWS

Music Emotion - Powered by HiFi.nl

Gastauteur | 20 oktober 2011

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit artikel is een externe bijdrage van Music Emotion.

Music Emotion gaat online en doet dit in samenwerking met de grootste online AV publicatie van de Benelux. De samenwerking met HiFi.nl betekent tevens meer breedte voor de lezers van beide titels.

Music Emotion is inmiddels al weer zes jaar een begrip in hifi-land, en is actief bezig uit te breiden naar een online omgeving. Aangezien ‘hifi’ en ‘online’ al snel naar HiFi.nl leiden, wordt er aan een Special Page gewerkt waarin de online stappen die Music Emotion zet overzichtelijk weergegeven zullen worden. Op deze Special Page, die tevens direct doorgelinkt wordt vanuit Music-Emotion.nl, kun je onder meer digitale versies van oude en previews van aankomende Music Emotion magazines verwachten. Ook maken we een mooie selectie van recensies en verslagen uit huidige edities, zodat een redactioneel uitgelicht deel van uw favoriete Music Emotion artikelen ook online te vinden zal zijn.

Het partnerschap tussen Music Emotion en HiFi.nl gaat namelijk verder dan de wederzijdse promotie van twee op zichzelf staande media. We willen het beste van twee werelden aan onze gezamenlijke lezers aan gaan bieden: de snelheid en het gemak van internet en de digitale omgeving, en de diepgang en rust van een goedgevuld magazine, waarmee je uitgebreid in je favoriete stoel kunt wegzakken.

Zowel Music Emotion als HiFi.nl hebben als uitgangspunt het enthousiasme voor en de interesse in de weergave van muziek en film te vergroten, dankzij een breed aanbod aan hifi-nieuws, recensies van alles dat met beeld en geluid te maken heeft, trends en ontwikkelingen, fabrieks- en dealerbezoeken, voor- en nabeschouwingen van (inter)nationale shows en beurzen, en recensies van LP/(SA)CD/DVD en Blu-ray.


EDITORS' CHOICE