Oktober kunstmaand met Musical Reality

Musical Reality bewijst dat kunst en hifi heel goed samen gaan. Zij zijn ook dit jaar weer actief in het centrum van Bergen tijdens de Kunst10daagse, die tussen 21 en 30 oktober plaats vindt. Ook zijn ze aanwezig bij de officiële opening van de nieuwe expositieruimte van Kunstgalerie Gravilux aan de bierkade in Vlaardingen, waar ze een echt collectors item tonen.

In de spiegelzaal van het `Oude Raethuys` staat een muzieksysteem met de VR 35 Export Deluxe en de befaamde Kronzilla van KR Audio. De EERA Tentation zorgt voor de input van de muziek. Bij de expositie van "Tweekunst" aan de Jan Roggeveenweg staat hun kleine systeem met de Unifield One als luidspreker en de VA 900, een primeur van KR Audio, als versterker. De EERA Initial zal hier de, voor de schilderwerken, speciaal gecomponeerde muziek ten gehore brengen. Voor meer informatie kun je kijken op de website van de Kunst10daagse.


Foto: de VR4 SR Signature

Tevens verzorgt Musical Reality de techniek bij de Opera Didi en Aeneas in de Ruïnekerk op 27 en 28 oktober. In vrijwel dezelfde periode is de officiële opening van de nieuwe expositieruimte van Kunstgalerie Gravilux aan de Bierkade in Vlaardingen. Musical Reality is ook hier uitgenodigd om met een mooi muzieksysteem ‘acte de presence’ te geven. Hier stellen ze hun exclusieve VR 4 SR Signature op aangestuurd door de Kronzilla SX-ECO en ook hier zorgt de EERA Tentation voor een mooi stukje muziek. Van de VR4 SR Signature zijn er maar 25 gemaakt, hij wordt nu al een echt collectors item genoemd. Kijk voor meer informatie op de website van Kunstgalerie Gravilux.Cor Dekker
Musical Reality
Tel.: 06-54216449
Website

 


EDITORS' CHOICE