Streaming Media Player van Western Digital

Western Digital, expert op het gebied van externe opslagoplossingen en maker van de populaire WD TV-mediaspelers, heeft de volgende generatie geïntroduceerd van de WD TV Live Streaming Media Player, een gebruiksvriendelijke mediaspeler met Wi-Fi. Het is ook de eerste in zijn categorie met de muziekdienst Spotify.

De WD TV Live heeft de nieuwste intuïtieve gebruikersinterface. Via deze interface worden de nieuwste topfilms, tv-programma`s, muziek en de beste internetcontent van bedrijven als Netflix, Hulu Plus en Blockbuster, rechtstreeks – in Full-HD 1080p – doorgegeven naar een tv. De nieuwe Streaming Media Player kan gemakkelijk worden verbonden met internet, draadloos of via een Ethernet-verbinding.

Via de WD TV Live is het niet alleen mogelijk om premium content van internet, maar ook eigen media van de gebruiker, zoals foto`s, video`s en muziek, weer te geven op het eigen home-entertainmentsysteem. De meest uiteenlopende formats worden ondersteund. Bestanden kunnen worden gestreamd vanaf een aangesloten USB-schijf, een digitale camcorder of camera, een netwerkschijf, zoals de My Book Live Personal Cloud Storage, en alle pc`s of Mac-computers die op het thuisnetwerk zijn aangesloten.

De nieuwe mediaspeler van WD is de eerste mediaspeler met de bekende muziekdienst Spotify, naast alle andere diensten waar de WD TV-reeks al bekend om stond: Netflix, Hulu Plus, Blockbuster, CinemaNow, Pandora, YouTube, Facebook en nog veel meer. Via de nieuwe WD TV Live en de WD TV Live Hub Streaming Media Players hebben gebruikers van Spotify Premium op hun home-entertainmentsysteem nu onbeperkte on-demand toegang tot meer dan vijftien miljoen nummers in een uitstekende geluidskwaliteit (beschikbaar in maximaal 320kbps).

WD past de beste features van Spotify toe in de nieuwe service, zoals de mogelijkheid om Spotify-afspeellijsten te maken en te beheren, om nummers en afspeellijsten gemakkelijk te delen met vrienden dankzij de integratie met Facebook, om de favoriete nummers, artiesten en afspeellijsten van vrienden te zien via hun Spotify-profiel en om een abonnement te nemen op afspeellijsten van vrienden. Gebruikers kunnen nummers ook delen door die rechtstreeks naar de inbox van andere Spotify-gebruikers te sturen. Spotify voor WD TV Live en WD TV Live Hub is een leuke nieuwe manier om te genieten van muziek op het beste geluidssysteem in huis.

Prijs en verkrijgbaarheid
De nieuwe WD TV Live Streaming Media Player is verkrijgbaar in de detailhandel en online via Wdstore.com. De verkoopadviesprijs van de WD TV Live Streaming Media Player is 119 euro. Spotify is nu beschikbaar op de nieuwe WD TV Live-spelers evenals op de WD TV Live Hub Streaming Media Player met een ingebouwde harde schijf van 1 TB voor de lokale opslag van persoonlijke content die vervolgens naar de tv kan worden gestreamd. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Western Digital.


EDITORS' CHOICE