NIEUWSAbsoluta

Sense of Music aanwezig op X-fi

Redactie HiFi.nl | 07 oktober 2011 | Absoluta

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober  is er weer de X-fi High-End Audio Show in het NH-Hotel op het Jaarbeursplein te Utrecht. Diverse High-End Audio merken zullen hier worden gedemonstreerd door meer dan 25 verschillende dealers, importeurs en fabrikanten, waarvan je er al een aantal langs hebt zien komen op HiFi.nl. Ook Sense of Music is van de partij.

Sense of Music is één van de deelnemende winkeliers en zal demonstreren met Absoluta versterking en Loit Passeri cd spelers. Absoluta is een fantastisch Italiaans bedrijf gevestigd in Padova, 30 kilometer landinwaarts van Venetië. Absoluta is gespecialiseerd in de ontwikkeling en ontwerp van versterkers waarin buizen gekoppeld zijn aan transistoren. De behuizingen van de versterkers en afstandsbedieningen zijn vervaardigd uit gewelfd massief hout of steen en afgewerkt in een verscheidenheid van mat of glanzende kleuren en soorten.

De Loit Passeri is een high-end cd speler met 6x 6U30 triode buizen en een CD-PRO2 loopwerk. De 16kg wegende cd speler is gekoppeld aan drie keramische voeten uitgerust met kogellagers voor resonantie controle en het chassis is opgebouwd uit carbon. ‘Alpha Gel’ ontkoppelaars (siliconen gel bussen) isoleren het loopwerk. Het industriële ontwerp is van de hand van de Russische Art Lebedev Studio. 

De X-fi show vindt plaats op 22 en 23 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang is geheel gratis. Voor meer informatie kun je kijken op de X-fi Special Page op HiFi.nl of op de website van X-fi.

Adres
NH-Hotel Utrecht
Jaarbeursplein 24
3521 AR Utrecht


EDITORS' CHOICE