NIEUWSMarantz

Marantz geeft gratis toegang tot AirPlay

Redactie HiFi.nl | 06 oktober 2011 | Marantz

Marantz kondigt een unieke upgrade aan voor alle huidige en toekomstige bezitters van AirPlay-upgradedable Marantz componenten. De upgrade maakt het mogelijk je favoriete muziek vanaf je iTunes muziek bibliotheek via PC of draadloos via je iPhone, iPad of iPod touch naar alle AirPlay geschikte Marantz componenten te streamen. En een leuke meepakker: Marantz biedt de AirPlay functionaliteit gratis aan tot het eind van dit jaar.

Onder AirPlay geschikte producten van Marantz vallen de Melody Media (M-CR603) Netwerk CD Receiver, de NA7004 Netwerk Audio Speler, alsook de SR7005 AV Receiver en AV7005 AV Voorversterker. Met de optionele AirPlay upgrade voor Marantz producten kunnen gebruikers hun iTunes collectie openen voor een hele nieuwe ervaring waarbij niet alleen de mogelijkheid voor het draadloos streamen van de iTunes muziekbibliotheek inhoud (AirPlay maakt gebruikt van Apple Lossless 16-bit/44.1kHz audiostreaming, overdracht die gelijk is aan CD-kwaliteit) mogelijk is, maar die ook toegang geeft tot artiestinformatie, album artwork en verstreken en resterende tijd.

De AV-Receivers met netwerkfunctionaliteit die Marantz dit najaar heeft geïntroduceerd zijn al voorzien van AirPlay. Voor meer informatie over de upgrade mogelijkheid kun je kijken op de website.

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE