NIEUWSReimyo

Daluso op New Music Belgium Hifi Show

Redactie HiFi.nl | 28 september 2011 | Reimyo

Zaterdag 8 oktober en zondag 8 oktober vindt weer de New Music Belgium Hifi Show plaats in Brussel. Daluso legt de lat dit jaar hoog en zet in op een werkelijkheidsweergave met de nieuwste Reimyo KAP-777 eindversterker.

De Reimyo KAP-777 is een bijzondere muzikale vertolker die in zijn eerste jaar van zijn bestaan al tal van lovende woorden heeft mogen ontvangen. Een vergelijking New Music versus True Music is dan ook snel gedaan. De song-titel `True Colors` is de KAP-777 volgens Daluso op het lijf geschreven. Op de New Music Show ligt de focus dit jaar op de gehele Reimyo- combinatie en de eigen Daluso Dutch Statement luidsprekerlijn. In een volledig met Harmonix Room Tuning behandelde luisterruimte (kamer 231) laat Daluso horen waar het volgens hen echt om gaat.Verder licht Daluso een klein tipje van de sluier voor de nieuwe op handen zijnde producten en diensten voor akoestiek- en weergave-verbetering. Na ettelijke jaren van studie is ook duidelijk geworden dat de conventionele aanpak van `akoestiekverbetering` vaak verkeerd uitpakt. Ook nieuw is de Monk-Audio Phono voorversterker. Een nogal onopvallende verschijning, maar met zeer mooie weergave- kwaliteiten voor diegene die nog regelmatig naar hun vinyl luisteren.


Verder staan ook Dr. Feickert Analogue, Harmonix Tuning en BlackNoise onder de aandacht. Bezoekers mogen eigen werk (CD`s) meenemen. “Let`s `Rock and Roll`. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Daluso.

 

 

 

 

 

 

 


EDITORS' CHOICE