B&W op HOME ID – CI en CT Series

Redactie HiFi.nl | 23 september 2011 | Bowers & Wilkins

Aankomend weekend niets te doen? Vanaf zaterdag 24 september t/m zondag 2 oktober kun je de Woonbeurs 2011 gaan bezoeken in de Amsterdam RAI. Ook op hifigebied is er een hoop te beleven, want in de Woonbeurs vind je HOME ID. Dit is een woonomgeving, ontworpen door toparchitect Eric Kant, waarin je allerlei audio- en videoapparatuur met eigen ogen en oren kunt aanschouwen. Het motto van HOME ID is immers niet voor niets ‘Inspire your senses’. Ook Bowers & Wilkins gaat voor inspiratie zorgen met modellen uit diverse productlijnen. Naast de 800 Series Diamond, de Zeppelin Air, de P5, C5 en de MM-1 en de Panorama Soundbar, nemen zij ook de CI (Custom Installation) Series en de CT (Custom Theater) Series mee.

Geen behuizing en geen kabels. Met de luidsprekers van de CI (Custom Installation) Series van Bowers & Wilkins behoud je de pure esthetiek van woon- of werkruimte. Dankzij plug & play aansluitingen is installeren eenvoudiger dan ooit, en dankzij de supervlakke randen zijn de wand- en plafondinbouw luidsprekers nauwelijks zichtbaar. Dankzij de Kevlar technieken en Nautilus tweeters produceren zij een klank die volgens Bowers & Wilkins onweerstaanbaar is. De CI Series bestaat uit de CI 700, CI 600, CI 300, de Custom Series, in-wall subwoofers en weerbestendige monitoren. Weerbestendige monitoren? Tja, muziek luister je natuurlijk niet altijd binnen. Geef muziek een vleugje frisse lucht met de Bowers en Wilkins WM serie. Weersbestendige luidsprekers, ontworpen om een geweldige geluidsweergave te brengen naar de tuin, het balkon, de patio en het zwembad. Hoe het weer ook is, buiten blijft het altijd leuk.


Foto: de Bowers & Wilkins Custom Installation Series

De CT (Custom Theater) Series van Bowers & Wilkins bestaat uit de CT700 en de CT800 lijn. De bioscoopervaring naar thuis brengen, dat is eigenlijk het doel van de Custom Theater Series. Ook de CT Series kun je discreet in de muur bouwen. De vijf luidsprekers van de CT700 Series zijn afgewerkt met een duurzame matzwarte bekasting met een magnetische bevestigde grill. De speakers zijn voorzien van Kevlar-drivers en ze hebben tube-loaded tweeters van Nautilus. Je wilt natuurlijk geen reflectie van projectoren of andere sterke lichtbronnen. Daarom zijn alle kegels gemaakt met blauwe Kevlar. De CT700 Series is het kleine broertje van de CT800 Series, hoewel de luidsprekers wel ontwikkeld zijn voor middelgrote tot grote bioscoopopstellingen. De ultieme bioscoopervaring, alleen dan in je eigen woonkamer.


Foto: de Bowers & Wilkins CT700

Wil je zo`n bioscoopervaring ook wel eens beleven? Dan moet je natuurlijk van 24 september t/m 2 oktober naar de Woonbeurs 2011 gaan. Voor meer informatie kun je ook kijken op de website van HOME ID. Op de website van Bowers & Wilkins kun je meer informatie vinden over het productengamma. Bowers & Wilkins is aanwezig op stand 11.082.  

MERK

EDITORS' CHOICE