B&W op HOME ID – De Panorama Soundbar

Redactie HiFi.nl | 22 september 2011 | Bowers & Wilkins

Eerder berichtte HiFi.nl over de Bowers & Wilkins 800 Series Diamond, de Zeppelin Air en de C5, P5 en MM-1. Al deze producten zullen te zien zijn tijdens HOME ID, een woonomgeving ontworpen door architect Eric Kant. HOME ID maakt deel uit van de Woonbeurs, die dit jaar gehouden zal worden van 24 september t/m 2 oktober in de Amsterdam RAI. Bowers & Wilkins neemt deel aan dit bijzondere evenement met een aantal van hun producten. We bekijken nu de Bowers & Wilkins Panorama soundbar.

De Bowers & Wilkins Panorama soundbar is er op gericht om de bioscoopervaring dichter bij huis te brengen. Één luidspreker van 110 cm met negen speakerdrivers. De speakerdrivers hebben een klasse-D vermogen en leveren maar liefst 175 Watt. Er zijn twee drivers van 75 mm beschikbaar voor de middentonen en er is één Nautilus tweeter van 25 mm voor de hoge tonen. Voor de lage bastonen gebruik de Panorama twee subwoofers van 90 mm, die zorgen voor bastonen rond de 40 Hz frequentie of daaronderen. Dan zijn er nog vier 75 mm drivers voor de surround kanalen. De Panorama ondersteunt Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS en stereo.De Panorama soundbar is zo ontworpen dat hij tv’s van 94 cm of groter kan voorzien van een beter geluid. Je kunt de soundbar neerzetten op zijn eigen voetjes of je kunt hem tegen de muur monteren met de meegleverde beugel. De Panorama heeft een slank en elegant uiterlijk en de stalen behuizing is met zorg afgewerkt.

Het apparaat is heel makkelijk aan te sluiten. De Bowers & Wilkins Panorama Soundbar heeft een verzameling optische, coaxiale en analoge poorten en daarnaast beschikt het apparaat ook over een "sub out"-poort, voor wanneer je een extra subwoofer wilt aansluiten. De Panorama soundbar is verkrijgbaar voor 2000 euro.

Wil je graag meer informatie? Je kunt kijken op de website van de Woonbeurs of de website van HOME ID. Op de website van Bowers & Wilkins kun je meer informatie vinden over de Panorama Soundbar. En je kunt uiteraard ook de stand van Bowers & Wilkins (stand 11.082) gaan bezoeken tijdens de Woonbeurs 2011 van 24 september t/m 2 oktober.

MERK

EDITORS' CHOICE