NIEUWS

Altec Lansing introduceert de iMT630

Redactie HiFi.nl | 17 september 2011

Altec Lansing introduceert de nieuwe inMotion iMT630 Classic en Sport luidsprekersystemen voor de iPhone en iPod. De oplaadbare batterij zorgt ervoor dat de iMT630 makkelijk meeneemt. De iMT630 beschikt over dual 2-inch drivers, heeft ronde vormen en is beschikbaar in drie verschillende kleuren. De oplaadbare Lithium Ion batterij is geschikt voor zeven uur muziek.

De meegeleverde draadloze afstandsbediening biedt volledige iPod-navigatie vanuit de hele kamer en heeft zijn eigen magnetische opslagruimte, zodat het altijd kan worden opgeborgen. Gebruikers hebben ook toegang tot hun muziek via het ingebouwde bedieningspaneel. Daarnaast is het mogelijk andere apparaten aan te sluiten via de aux-ingang.

Verder zijn er nog verschillende apps waarvan gebruik gemaakt kan worden, zoals de Music Mood app en de Alarm Rock app. Met de Graphic Equalizer (EQ) van Music Mood kunnen gebruikers naar eigen inzicht hun geluid aanpassen voor een optimale luisterervaring. Van standaard, vooraf ingestelde opties tot meer geavanceerde zeven-bands grafische EQ. Ook inbegrepen in de Music Mood app is de Ambient Sound library, waarmee gebruikers kunnen ontspannen op een aantal klanken als een knapperend haardvuur, een kalmerend beekje, een ontspannen strandvakantie of een briesje. 

De Alarm Rock app werkt als een digitale wekker, compleet met tijdsaanduiding en een extra grote snooze-knop. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om wakker te worden of in slaap te vallen met hun favoriete muziek.

"Consumentenelektronica is een verlengstuk van onze persoonlijke smaak. De inMotion iMT630 is vanuit die gedachte ontworpen", zegt Miguel Martin Gomez EMEA Channel en Marketing Manager, Altec Lansing. "Deze speakers zijn niet alleen mooi om in een woonkamer neer te zetten, maar ook makkelijk mee te nemen.  Door onze bijzonder hoge audiokwaliteit te integreren in een doordacht, draagbaar ontwerp is de iMT630 meer dan een dock voor je iPhone of iPod."

Altec Lansing iMT630 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 129,99 euro.


EDITORS' CHOICE