HOME ID - Beleef Bowers & Wilkins

Redactie HiFi.nl | 16 september 2011 | Bowers & Wilkins

(Ingezonden mededeling)

Van 24 september tot en met 2 oktober is het gemakkelijk weg dromen in de woonomgeving van audiospecialist Bowers & Wilkins. Een representatieve doorsnede van de gehele productlijn van Bowers & Wilkins is er geïntegreerd in het woonbelevenis-concept HOME ID,  door toparchitect Eric Kant. Het motto van HOME ID is “Inspire your senses”. Binnen de stand is dat in optima forma gerealiseerd. Niet alleen wordt iedereen visueel verwend. Bowers & Wilkins is er tevens in geslaagd de oren te prikkelen met talloze paradepaardjes uit de verschillende productlijnen van het merk. Van de New Media Producten of high-end luidsprekers tot diverse  inbouw oplossingen, ze zijn allemaal in stijl aanwezig op de Woonbeurs 2011. Er is zelfs een innovatieve geur generator toegepast in enkele woonruimtes.

De HOME ID stand bestaat uit verschillende woonruimtes. Elke kamer heeft haar eigen karakter met daarbinnen aandacht voor onder andere een complete cinema opstelling voor een ultieme filmbeleving. In deze bioscoop opstelling zijn alle luidsprekers op een innovatieve wijze weggewerkt in het plafond zonder in te leveren op geluidskwaliteit. Deze luidsprekers uit B&W’s CI series zijn op HOME ID in meerdere leefruimtes volledig geïntegreerd en sluiten naadloos aan op het stijlvolle interieur.


Foto: de Bowers & Wilkins CI Series

Naast de verschillende inbouw oplossingen toont Bowers & Wilkins ook haar high-end luidsprekers zoals de 802 Diamond. Deze worden aangestuurd door een prachtige Classé set, met de nieuwe CP800 voorversterker als innovatief en door de kenners geprezen middelpunt.


Foto: de Bowers & Wilkins 802 Diamond

Niet weg te denken uit de huidige geluidsomgeving is wat Bowers & Wilkins de New Media productlijn noemt. Deze producten combineren een hoogwaardige kwaliteit met een uitermate fraai design. Zo toont B&W aan de hand van de Europees bekroonde Zeppelin Air, de Zeppelin Mini, de P5 Headphones en MM-1 computerspeakers op de HOME ID stand hoe vormgeving en geluid het beste tot recht komen.


Foto: de Bowers & Wilkins Zeppelin Air

De Panorama Soundbar, waterbestendige buitenspeakers, HOME ID biedt nog veel meer moois. Ervaar zelf het geluid van Bowers & Wilkins tijdens het HOME ID woonbelevingsconcept op de Woonbeurs 2011. Stand 11.082, doe er inspiratie op voor thuis en geef ogen en oren de kost voor een eigen identiteit thuis.


Foto: een sfeerimpressie van HOME ID

Voor meer informatie kun je kijken op de website van HOME ID. De Woonbeurs 2011 heeft uiteraard ook een website en voor meer informatie over het productenassortiment verwijzen we je naar de website van Bowers & Wilkins of de Bowers & Wilkins Special Page op HiFi.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE