NIEUWSPanasonic

Panasonic’s VIERA wint prijs

Redactie HiFi.nl | 16 augustus 2011 | Panasonic

De Panasonic VIERA TX-P50VT30E is uitgeroepen tot Europese Plasma TV van het jaar 2011-2012 door de jury EISA Awards. Deze prijs werd toegekend voor de uitstekende beeldkwaliteit, prestaties, design en functionaliteit.

De EISA-jury gaf de volgende uitleg: “In deze Plasma TV uit het topsegment wordt een hele reeks verschillende technologieën gecombineerd, die zorgen voor een adembenemende beeldkwaliteit in 2D en 3D. Kopers worden getrakteerd op verbluffende zwartwaarden, een fantastisch contrast en realistische kleuren. Snelle bewegingen zien er tegelijkertijd soepel en scherp uit en de functies van het VIERA Connect netwerk bieden een uitgebreid aanbod aan de nieuwste internetdiensten. De VIERA TX-P50VT30E van Panasonic zorgt voor TV- en filmentertainment op zijn best!"

Fabien Roth, General Manager – Head of TV Group, Panasonic Marketing Europe, merkte op: "Wij willen onze VIERA TV`s voortdurend vernieuwen, zodat we de best mogelijke home-entertainment ervaring kunnen bieden. Onze TX-P50VT30E biedt een optimale beeldkwaliteit, in zowel 2D als 3D, naast de geavanceerde netwerkfunctionaliteit van VIERA Connect en dat alles in een slank en bijzonder aantrekkelijk ontwerp. Nadat onze TX-P50VT20 plasma TV dezelfde topsegmentcategorie won tijdens de EISA Awards van 2010-2011, is deze prijs een bevestiging van het feit dat de VT serie keer op keer de standaard zet voor home-entertainment."


EDITORS' CHOICE