NIEUWSBose

QC15- en AE2i-hoofdtelefoons van Bose

Redactie HiFi.nl | 24 juni 2011 | Bose

Bose introduceert de vernieuwde modellen van de QuietComfort 15 Acoustic Noise Cancelling-hoofdtelefoon en de nieuwe AE2audio-hoofdtelefoon. Beide hoofdtelefoons zijn vanaf nu ook geschikt voor geselecteerde Apple-producten waaronder de nieuwste iPhone, iPod, iPad en Macbook pro-modellen en beschikken over een kabel met geïntegreerde afstandsbediening en microfoon.

Bose QuietComfort 15-hoofdtelefoon
Deze noise-cancelling-hoofdtelefoon van Bose is het resultaat van twintig jaar onderzoek en staat bekend om zijn geïntegreerde ruisonderdrukkings-technologie. Geluid wordt hierdoor buitengesloten, ideaal om bijvoorbeeld het geluid van vliegtuigmotoren of de drukte van de stad te onderdrukken. Met de nieuwe, ingebouwde microfoon op het snoer kunnen gebruikers gemakkelijk bellen of stemapplicaties gebruiken, zoals FaceTime op de iPad of Macbook Pro.

 
Bose AE2i-hoofdtelefoon
De AE2i van Bose, een around-ear-hoofdtelefoon, combineert hoogwaardig geluid met een comfortabele pasvorm. De geïntegreerde afstandsbediening en microfoon zijn toegevoegd voor de bediening van geselecteerde Apple-producten zoals de laatste iPhone, iPod, iPad en MacBook pro-modellen. De bijbehorende afstandsbediening bestaat uit drie knoppen, waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen bellen, volume kunnen aanpassen, nummers selecteren en naadloos kunnen schakelen tussen muziek luisteren of telefoneren.

Zowel de bestaande AE2i audio-hoofdtelefoon als de huidige QuietComfort 15 kunnen worden uitgebreid met een kabel met afstandsbediening en microfoon voor geselecteerde Apple-producten. Beide accessoires hebben een aanbevolen verkoopprijs van 29,95 euro. De nieuwe QuietComfort 15 en AE2i van Bose zijn vanaf nu verkrijgbaar bij erkende Bose-dealers en hebben een aanbevolen verkoopprijs van respectievelijk 349 en 179 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Bose.


EDITORS' CHOICE