NIEUWSReQuest

ReQuest lanceert F3 server

Redactie HiFi.nl | 22 juni 2011 | ReQuest

Distributeur BMB kondigt aan de nieuwste generatie Media Servers van ReQuest te lanceren. Deze nieuwe Media Server is gedoopt tot de F3. 

De nieuwe F3 is gebaseerd op de Serious Play servers, alleen dan in een vernieuwd jasje. De F3 biedt de mogelijkheid om tot drie NAS apparaten aan te sluiten, zodat alle media apparaten in huis gemakkelijk te bedienen zijn. 

Daarnaast is de chassis ventilatorloos, is er de keuze voor een fluisterstille solid state drive en de mogelijkheid om 96kHz/24-bit HD audio weer te geven. Met de automatische dubbele codering kun je naar muziek luisteren en kleinere bestanden opslaan op je iPod. Verder zorgt NetSync voor iTunes ervoor dat je muziek bibliotheek synchroniseert met de ReQuest bibliotheek. 

Als de nieuwe MediaPlayer2 wordt aangesloten op de F3 veranderd dit in een home cinema systeem. Hier kunnen dan dvd’s, blu-ray’s en YouTube films op bekeken worden. Nog meer mogelijkheden nodig? Sluit dan de ReQuest blu-ray connection kit erop aan en je kunt de Sony blu-ray Megachanger aansturen. 


EDITORS' CHOICE