Vaderdagtip: Musical Fidelity

Vandaag geen suggesties voor een losse speler, versterker of media tuner, maar aandacht voor een complete lijn producten: Musical Fidelity.

Musical Fidelity brengt muziek tot leven. De ronde "buisjes" van de X-serie hebben wereldwijd sensatie geoogst en zijn nu volgroeid naar een strakke vierkante behuizing. De zinderende klank van de versterkers laat de bezitters en luisteraars niet meer los. Via deze pagina is het complete overzicht van de Musical Fidelity producten op te vragen, waaronder de V-serie en de onderstaande music controller uit de M1-serie.

De M1 CLiC is een universele music controller voor zowel digitale als analoge bronnen. Hij heeft onder meer zeven digitale inputs (waaronder USB en netwerk), drie analoge inputs en de mogelijkheid voor streaming en internet radio.

Eerder in deze Vaderdagrubriek:  de LEGO BoomboxRoberts Radio, diverse B&W producten, een aantal suggesties van Havoneddeze home cinema set van Teufel, de ZP90 ZonePlayer van Sonos, de rCube van Arcam en de NAD C446 media tuner.

MERK

EDITORS' CHOICE