NIEUWSArcam

Vaderdagtip: Arcam rCube

Redactie HiFi.nl | 01 juni 2011 | Arcam

Nieuw in de Vaderdagrubriek: de Arcam rCube. De rCube biedt draagbaar geluid voor de iPhone en iPod, maar ook voor de muziek die pa op zijn computer heeft staan.

In de vierkante, compacte behuizing (de rCube is kleiner dan een voetbal) zijn een iPod-dock, een stereoversterker en een set uitstekende woofers en tweeters ondergebracht, waarmee de Arcam rCube een kamerbreed geluidsbeeld van hifi-niveau neerzet. Met z‘n KLEER-technologie biedt de stijlvolle nieuweling pa bovendien draadloze streaming audio, desgewenst door het hele huis - maar ook buiten, dankzij de ingebouwde accu met 8 uur luisterplezier en de handige handgreep. De klep die het iPod dock afdekt, verbergt deze effectieve, geïntegreerde greep en daarmee zet je hem zo naast de barbecue.

iPa kan zijn iPhone of iPod natuurlijk rechtstreeks in het ingebouwde dock plaatsen, waarbij hij beide toestellen met de meegeleverde rCube afstandsbediening kan besturen. Houdt hij zijn iPhone of IPod liever in zijn hand, dan maakt hij met de rWand dongel eenvoudig een draadloze verbinding. Audio streamen vanaf zijn pc of Mac gaat met de rWave dongel al even gemakkelijk.

Adviesprijs rCube in zwart of wit € 599,-
Adviesprijs rWand of rWave € 99,-

 

Eerder in deze tijdelijke vaderdagrubriek kon je al kennis maken met de LEGO BoomboxRoberts Radio, diverse B&W producten, een aantal suggesties van Havoned, deze home cinema set van Teufel en de ZP90 ZonePlayer van Sonos. 

MERK

EDITORS' CHOICE