Poulissen BeoLiving geopend

Poulissen Audio Video Center maakt van wonen een sensationele belevenis, ofwel pure verwennerij voor oor en oog. Maar hoe realiseert u optimaal beeld en geluid in uw woning?

De specialisten van Poulissen Audio Video Center adviseren u graag over de mogelijkheden om audio-  en video-apparatuur in uw bestaande woning te integreren. Tevens zijn zij in staat om uw wensen te vertalen naar een (technisch) plan op maat en de uitvoering ervan te begeleiden van tekening tot oplevering. De eigen technische dienst installeert de apparatuur en geeft uitleg.

Poulissen Audio Video Center beschikt over een breed assortiment audio- en videoapparatuur vanaf het middensegment tot en met high end. In de luisterstudio’s kunt u naar hartelust schakelen tussen systemen van onder meer Marantz, NAD, Denon en Rotel en luidsprekers van onder meer KEF, B&W, Monitor Audio et cetera.
Sterk vertegenwoordigd is het Deense topmerk Bang & Olufsen. In een speciaal ingericht B&O-huis worden alle mogelijkheden duidelijk, variërend van DVD kijken vanuit de woonkamer in de keuken tot een complete bioscoopervaring in de spectaculaire Beoliving, de ultieme thuisbioscoop.

In het Bose en Loewe center kunt u het complete assortiment van deze merken horen en zien, zoals de draadloze muziekdistributie van Bose en de hoge beeldkwaliteit van Loewe.

Poulissen Audio Video Center
Schoenmakerstraat 19 Roermond
T 0475 33 57 16
E info@poulissen.nl
I www.poulissen.nl
MERK

EDITORS' CHOICE