NIEUWS

Radio 6 in teken van Dag van het Vinyl

Redactie HiFi.nl | 18 januari 2011

Radio 6 heeft zondag 23 januari uitgeroepen tot Dag van het Vinyl. Die dag wordt in Poppodium 013 in Tilburg de tweede editie van de Dag van het Vinyl georganiseerd, een evenement dat is bedoeld voor iedereen die wordt geprikkeld door de onmiskenbare aantrekkingskracht van muziek op vinyl.

Radio 6 zal dit ondersteunen door gedurende de Dag van het Vinyl een groot deel van de uitgezonden muziek van langspeelplaat of single te draaien. De week voorafgaand aan de Dag van het Vinyl zal Radio 6 regelmatig aandacht besteden aan het evenement in Poppodium 013, onder meer door twintig vrijkaarten weg te geven. Ook zal in de wekelijkse mailing naar Radio 6 luisteraars melding van het evenement worden gemaakt.


Foto: Dag van het Vinyl 2010

Tijdens de Dag van het Vinyl zal dit jaar voor het eerst de ‘Diamanten Naald’ worden uitgereikt. Deze award is bestemd voor degene die zich als meest betrokken vinyl-ambassadeur van het afgelopen jaar heeft bewezen. De uitreiking zal rond kwart voor vijf plaatsvinden, en zal live via Radio 6 te volgen zijn.

 


EDITORS' CHOICE