NIEUWSMeridian

Meridian DSP3200 luidspreker en Audiocore 200

Redactie HiFi.nl | 10 januari 2011 | Meridian

Meridian introduceert de Meridian Audio Core 200 en bijpassende digitale luidspreker DSP3200.

De DSP3200 luidspreker is de kleinste in een serie van 5 modellen, deze is leverbaar in zwart en wit hoogglans. Door gebruik te maken van de Meridian DSP technologie is deze kleine luidspreker volgens Meridian in staat een prestatie neer te zetten vergelijkbaar met een traditionele speaker die 8 maal groter is. De luidspreker is makkelijk te plaatsen in of op een kast, op statieven of zelfs met de standaard beugelbevestiging aan de muur.

Met de bijpassende Audio Core voorversterker (ook in zwart of wit hoogglans) kan er gekozen naar welke bron er geluisterd wordt zoals, iPod, TV, CD of game en media-center. Naast de bronkeuze is in de Audio Core ook Meridian technologie als Apodising filters en upsampling ondergebracht. Resultaat is dat zowel de analoge als digitale iPod of USB ingangen nog verder worden geoptimaliseerd. Met één enkele aansluiting via speakerlink (CAT5) is iedere Digitale luidspreker van Meridian aan te sluiten en ook in een hoofdtelefoon uitgang is voorzien.

De DSP3200 is verkrijgbaar voor 2.650 euro per stuk, voor de Audio Core 200 ben je 2.150 euro kwijt. Meer weten over Meridian? Lees dan ook deze artikelen eens:
- Meridian Sooloos - Meer dan de som der delen
- Meridian Sooloos deel 2
- Interview met Enno Vandermeer (Meridian Sooloos)


EDITORS' CHOICE