NIEUWSDenon

Nieuwe hoofdtelefoons van Denon


Redactie HiFi.nl | 18 december 2010 | Denon

Denon komt met vier nieuwe hoofdtelefoons. Deze modellen leveren volgens de fabrikant verbeterde audio prestaties en bieden ‘Human Factor Engineering’ voor meer comfort. Het gaat om zowel de AH-NC800 Noise Cancelling hoofdtelefoons als de On-ear modellen AH-D1100, AH-D510 en AH-D310.

De nieuwe hoofdtelefoons profiteren van een uniek R&D initiatief wat gebaseerd is op wetenschappelijke modellering en anatomische metingen van het menselijk hoofd. Het resultaat is een nieuw type hoofdtelefoon welke gerealiseerd is met een ‘Human Factor’, en nagenoeg geen ruimte vrij laat tussen de hoofdband en het hoofd van de drager. Bovendien zijn de AH-NC800 en AH-D1100 voorzien van nieuw ontworpen 3D gedrapeerde schuim oorkussens met zachte huid voor meer comfort en uren luisterplezier zonder `luistermoeheid`. 


Foto: de AH-NC800 `van binnen`

Denon heeft een technologie ontwikkeld, genaamd Dual Noise Cancelling, welke volgens de fabrikant omgevingslawaai beter buitensluit dan ooit tevoren. Als extra is de AH-NC800 voorzien van Denon’s unieke Compressed Audio Restorer, een geluidsverbeterende technologie die muzikale nuances en subtiliteiten moet herstellen. De geluidskwaliteit wordt tevens verbeterd door zowel hoogwaardige 42 mm drivers als OFC kabels met vergulde connector. De nieuwe AH-NC800 wordt geleverd met een nieuwe speciaal ontworpen onopvallende draagetui voor makkelijke draagbaarheid van de hoofdtelefoon en alle accessoires. 


Foto: de AH-NC800 in draagetui

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe modellen zijn per direct verkrijgbaar bij geautoriseerde Denon dealers. De geadviseerde verkoopprijzen zijn als volgt:

  • AH-NC800 349,00 euro
  • AH-D1100 169,00 euro
  • AH-D510 89,00 euro
  • AD-D310 59,00 euro 

MERK

EDITORS' CHOICE