NIEUWSTeufel

Teufel richt zich op streaming

Redactie HiFi.nl | 09 december 2010 | Teufel

Het Berlijnse Teufel voegt met de overname van Raumfeld GmbH een lijn innovatieve audio streaming producten toe aan de bestaande line-up. Met deze nieuwe productlijn hoopt Teufel zijn positie op de audio- en computermarkt verder te versterken.

DeĀ Raumfeld productenĀ zijn net als andere Teufel producten verkrijgbaar via de online shop. Het tevens in Berlijn gevestigde Raumfeld, ontwikkelt en verkoopt sinds 2009 producten, gebaseerd op een gepatenteerde technologie, waarmee gebruikers via een draadloze verbinding in meerdere kamers van muziek kunnen genieten.

Raumfeld stelt gebruikers in staat om draadloos gebruik te maken van een groot aantal audioformaten en online audiodiensten als Napster via een geluidssysteem. Het hart van het Raumfeld systeem is een intuĆÆtieve, gebruiksvriendelijke afstandsbediening, waarmee alle functionaliteiten van het geluidssysteem eenvoudig vanuit elke kamer te bedienen zijn.


Foto: Raumfeld draadloze speakersysteem

Alle werknemers van Raumfeld GmbH zijn sinds half november dit jaar deel geworden van het Teufel-team en zijn met hun expertise een Ā aanvulling op Teufelā€™s product development en design afdelingen. Raumfeld blijft als merk bestaan en de producten worden exclusief via de Teufel online shop verkocht.

MERK

EDITORS' CHOICE