NIEUWSNetgear

Nieuwe consumentenproducten Netgear


Redactie HiFi.nl | 09 november 2010 | Netgear

Netgear introduceert een scala aan nieuwe consumentenproducten waaronder vier snelle mediaspelers, een 3HD draadloze netwerkkit en een mediaspeler.

Mediaspelers
De nieuwe ReadyNAS Ultra Plus serie presteert ongeveer 30% beter dan de recentelijk aangekondigde ReadyNAS Ultra-serie. Daarnaast biedt de readyNAS Ultra Plus streaming media-mogelijkheden van digitale content zoals muziek, films en foto`s. Met de streamingsapplicatie Orb is het mogelijk om content te bekijken in alle mediaformaten en media-apparaten op iedere locatie met internettoegang. Toegang op afstand is nu ook mobiel beschikbaar voor iPhone-gebruikers met de nieuweReadyNAS Remote iPhone App. De ReadyNAS Ultra en Ultra Plus media servers zijn vanaf eind november te koop. Gekozen kan worden tussen een 2-bay, 4-bay en 6-bay.

3DHD draadloze technologie
Met de 3DHD Wireless Home Theater Networking Kit kunnen 1080P HD-videostreams draadloos en zonder haperingen gestreamed worden. Met de 3DHD draadloze technologie van Netgear heb je geen kabels die in de weg zitten en er zijn meerdere HD-streams, zoals de twee simultane HD video streams, mogelijk. De vier ingebouwde zenders en ontvangers (4x4 MIMO) zorgen ervoor dat er geen data verloren gaat; zelfs niet door meerdere muren heen. De 3DHD Wireless Home Theater Networking Kit WNHDB3004 bestaat uit twee 3DHD Wireless Home Theater Adapters (WNHD3004). De ene adapter moet worden aangesloten op de router of gateway en de andere in de nabijheid van het home theater apparaat. Er kunnen tot vier met Ethernet-poorten uitgeruste media-apparaten worden aangesloten zoals televisies, Blu-ray spelers, game consoles, digitale video recorders, set-top boxes, digitale media adapters en computers. De 3DHD Wireless Home Theater Kit is medio november beschikbaar.

 


De NETGEAR Roku mediaspeler

De Netgear Roku mediaspeler

De Netgear Roku mediaspeler (NTV250) maakt het mogelijk om meer dan 100.000 films en televisieshows, live sportevenementen, muziek en nog veel meer direct vanaf het Internet op TV te bekijken. Er zijn meer dan 85 kanalen beschikbaar. Met de Netgear Roku mediaspeler krijgt de consument toegang tot de online content van aanbieders zoals Netflix, Amazon Video On Demand, Vimeo, Pandora, MP3tunes, SmugMug, Flickr en vele anderen. De Netgear Roku mediaspeler heeft 1080p HD videoresolutie, een ingebouwde draadloze-N antenne en een Ethernet-poort. Aansluiten aan de TV kan met een HDMI- of composiet videokabel en is een kwestie van een paar minuten werk. De Netgear Roku mediaspeler is in december te koop.

EDITORS' CHOICE