NIEUWSSamsung

Nieuwe hospitality TV-lijn van Samsung

Redactie HiFi.nl | 19 oktober 2010 | Samsung

Elektronicagigant Samsung kondigt een compleet nieuwe TV-lijn aan voor de Europese hopitality-branche. Deze televisies, 21 verschillende modellen, zullen onder andere terug te vinden zijn in hotels en fitnesscentra.

Samsung maakt voor het eerst de energiezuinige LED-TV’s beschikbaar voor de hospitality-branche. Gasten hebben met Internet@TV bovendien het nieuwe teletekst in handen. Met deze technologie kunnen gebruikers informatie en entertainment binnenhalen. Van films, muziek en games, tot het nieuws, weer en verkeer en sociale netwerken, zoals Hyves. Bedrijven kunnen hiermee een scala aan diensten en actuele content aanbieden, zonder dat zij een duur contentsysteem hoeven aan te schaffen. Dankzij succesvolle samenwerkingsverbanden met gerenommeerde partijen weten wij wat voor de hospitality-branche doorslaggevend is op het gebied van in-room entertainment,” zegt Daisy van Hulst, B2B Manager Audio en Video van Samsung Benelux. “Met de nieuwe Samsung Hospitality TV’s kan de hospitality-sector zelfs aan de behoeften voldoen van de gasten die op technologisch gebied trendsettend zijn.

In het ontwerp van de nieuwe televisies is niet alleen rekening gehouden met de gasten, maar ook met de eigenaren, managers en operators. Zo kunnen de gewenste instellingen op één TV worden geprogrammeerd om deze vervolgens direct te kopiëren naar alle andere toestellen. Op de nieuwe Samsung Hospitality TV’s kan nu ook een combinatie van DVB-T/C-zenders (digitale zenders) en analoge zenders in één zenderlijst worden opgeslagen. Ook is handig dat bij de televisies met afstandsbedieningen met verschillende codes kan worden gewerkt. Zo kunnen tegelijkertijd tien verschillende TV’s apart bediend worden.

Kijk voor een overzicht en specificaties op www.samsung.com/hospitality


EDITORS' CHOICE