NIEUWS

Nieuw adres voor CD Softcover producten


Redactie HiFi.nl | 10 oktober 2010

Deze week ging de webwinkel cdsoftcovershop.nl online, hét nieuwe adres voor CD Softcoverproducten. Sinds de webwinkel van Muziek.nl (voorheen High Fidelity Discs) is overgegaan naar Bol.com kwamen er veel verzoekjes voor deze producten binnen. Vandaar dat er met cdsoftcovershop.nl nu een mooi alternatief is gelanceerd.

Het CD Softcover opbergsysteem bleek een enorm succes te zijn na de introductie in de winkel van Muziek.nl in 2009. Het werd het best verkochte product van het jaar. Muziekliefhebbers stappen in grote getale over op dit compacte opbergsysteem. Één van de redenen hiervoor is dat steeds meer consumenten met een uitgebreide collectie gebruik maken van een systeem met harde schijf die al hun muziek bevat. Het CD Softcover opbergsysteem is dan een uitstekende oplossing om je zorgvuldig opgebouwde collectie goed en compact te archiveren. Een CD Softcover bevat zowel het schijfje als het volledige artwork, maar neemt 70% minder ruimte in. Een jewelcase is een centimeter dik, dus op een collectie van 1000 stuks bedraagt de besparing maar liefst zeven meter plankruimte. Het systeem is natuurlijk ook geschikt voor DVD’s en Blu-ray discs. De mooie aluminium opbergbakken worden door cdsoftcovershop.nl stevig verpakt en verzekerd verzonden. Op afspraak is CD Softcover ook af te halen in Roosendaal.

Aktie: Probeer gratis CD Softcover uit
Benieuwd en wil je het eerst eens proberen? Klik dan hier en vul je gegevens in en cdsoftcovershop.nl stuurt je een proefexemplaar op!

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »