NIEUWSCD Softcover

Nieuw record CD Softcover

(Ingezonden mededeling)

Het CD Softcover opbergsysteem blijkt een enorm succes te zijn. Na de introductie in de winkel van Muziek.nl in 2009 ontpopte de CD Softcover zich al snel als aanstormende nieuwkomer, en bleek uiteindelijk met afstand het best verkochte product van dat jaar te zijn.

In de eerste helft van 2010 groeide de verkoop zo sterk dat het in 2009 verkochte aantal nu reeds overtroffen is, waarmee de CD Softcover in de Muziek.nl webwinkel vandaag de status van best verkochte artikel aller tijden heeft gekregen.

Muziekliefhebbers met een uitgebreide collectie stappen in groten getale over op dit compacte opbergsysteem. Daar is een combinatie van een paar redenen voor aan te wijzen. Met de opkomst van Streaming Audio gaan steeds meer mensen met een uitgebreide collectie gebruik maken van een systeem met een harde schijf die al hun muziek bevat.
Het CD Softcover systeem biedt een uitstekend alternatief ten opzichte van de standaard jewelcases om je zorgvuldig opgebouwde collectie vervolgens goed te kunnen archiveren. Een CD Softcover bevat namelijk zowel het schijfje als het volledige artwork, maar neemt 70% minder ruimte in. Een jewelcase is een centimeter dik, dus op een collectie van 1000 stuks bedraagt de besparing maar liefst zeven meter plankruimte.
Het systeem is modulair uit te breiden. Los verkrijgbare tabbladen maken een zelf gekozen onderverdeling mogelijk op alfabet, genre of wat je maar wil, en de op maat gemaakte opbergbakken laten je eenvoudig en snel door je collectie bladeren. En ergens doen die dunne hoesjes ook wel een beetje aan een mooie vinylcollectie denken...

Update 11-10-2010:
Vanaf heden zijn CD Softcover-producten te koop via cdsoftcovershop.nl

EDITORS' CHOICE