NIEUWS

Musica É op Woonbeurs succesvol

Redactie HiFi.nl | 25 september 2010

De eerste dag van de Woonbeurs 2010  zit er op, en de deelnemers aan het Musica É Paviljoen kijken met grote tevredenheid terug op een zeer geslaagde zaterdag.

In het Musica É paviljoen kun je audio, video en home entertainment totaaloplossingen bekijken in een werkelijke woonomgeving van 450 vierkante meter, ontworpen door toparchitect Eric Kant.

De dagen voorafgaand aan de beurs is hiervoor een complete woning nagebouwd in hal 11 van de RAI, en dagelijks publiceerde HiFi.nl de vorderingen bij de constructie in de vorm van een fotoverslag. Vandaag kunnen we de laatste foto`s uit die reeks presenteren. Het voltooide Paviljoen in al zijn glorie, nog maagdelijk schoon, klaar voor de duizenden bezoekers die er de komende dagen zullen binnenstappen om zich te verbazen over de technologische oplossingen die het woongenot verhogen met zorgvuldig geïntegreerd entertainment.

De eerste dag van de Woonbeurs was een goede dag voor Musica É. Projectmanager Bart Altewischer na sluitingstijd: "we hadden na een hele drukke opbouw-week een zeer succesvolle start van Musica É op de Woonbeurs. Om 10.00 uur stond het Musica É team klaar (herkenbaar aan het zwarte shirt met logo). Er was op de stand veel interesse in de oplossingen rondom de thema`s HiFi en Home Entertainment. Ook Eric Kant gaf bezoekers advies op het gebied van Home Theater, de inrichting van de slaapkamer (met Spa) tot de leukste gadgets. We kregen enthousiaste en verrassende reacties. Wat mij betreft is Musica É nu al een succesvol initiatief, mede door de concrete aanvragen."

Elke dag worden twee kaarten voor Symphonica in Rosso verloot onder de bezoekers van de Musica É stand. Winnares tijdens de eerste dag: Laura Hoek uit Rotterdam. Zij ontvangt de kaarten thuisgestuurd.

Meer informatie

Tip: tijdens de Woonbeurs vind je diverse stands van andere AV-specialisten zoals Goosebumpz, Loewe Opta, Audiac en Artyx.
Tip2: begin volgende week lees je bij ons een uitgebreid verslag van alle AV-specialisten die op de Woonbeurs aanwezig zijn.
Tip3: bekijk ook de Musica É special door HiFi.nl.


EDITORS' CHOICE