NIEUWS

The Wall van Pink Project live in Delft

Redactie HiFi.nl | 20 juni 2010

(ingezonden mededeling)

Ter ere van de dertigste verjaardag van het album The Wall gaat "the world`s most passionate PF tribute" Pink Project dit album, op 18 september 2010, groots uitvoeren in Delft!

The Wall werd in `80 en `81 slechts 29 keer uitgevoerd door Pink Floyd dit omdat de show simpelweg te groot was om mee te toeren. Met de beschikbare faciliteiten gecombineerd met de passie en gedrevenheid van Pink Project, crew en leveranciers kan deze show nu in grootse vorm in Delft worden uitgevoerd! Een spektakel is in dit geval misschien wel een understatement. Tijdens het concert verdwijnt de band achter een meters brede muur die, net als tijdens de originele Wall-tour in 1980-1981, "brick by brick" wordt opgebouwd.


 
Aan het eind van de show stort deze immense muur in! Dit gesitueerd tegen een industriële achtergrond. Speciale effecten zoals een neerstortend vliegtuig, quadrafonisch geluid, vuurwerk, gigantische opblaasbare poppen, projecties, video mapping etc. staan garant voor een onvergetelijke beleving! Pink Project trekt werkelijk alles uit de kast om er zeker van te zijn dat het dubbelalbum gepresenteerd wordt zoals het hoort. Deze show wordt nu al gezien als de meest grootschalige en spectaculaire ooit door Pink Project uitgevoerd!

Voorverkoop start zaterdag 19 juni om 10 uur (zie wwww.pinkproject.nl)

EDITORS' CHOICE