Cary Audio introduceert MS-1 Music Server

(ingezonden mededeling)

De Cary Audio MS-1 muziekserver werkt samen met je iPhone, iPad of iPod Touch. De MS-1 is ontworpen om draadloos gebruik te maken van de iPhone of iPod Touch.

CD`s laden automatisch door simpelweg de disc erin te doen. Als de cd compleet is gekopieëerd naar de 1TB hard drive, die ongeveer 2800 CD`s in FLAC formaat aankan, komt de cd er automatisch uit om je te laten weten dat hij compleet is overgenomen. Dan, door middel van de internetverbinding, gaat de MS-1 alle bijbehorende informatie van die artiest opzoeken. Nadat alle benodigde informatie is gedownload, wordt de cd automatisch opgenomen in de muziekcollectie. Deze cd is dan vindbaar voor gebruikers die de applicatie van de iTunes winkel op hun iPhone of iPod Touch hebben.


Foto: Cary MS-1 aansluitingen

Door de custom Cary Audio Design MS-1 applicatie te downloaden via de iTunes store, heb je complete draadloze controle over de MS-1 en zijn databae. Daarnaast is ook SHOUTcast™ internet radio beschikbaar. Dit geeft je de mogelijkheid om een van de duizenden internet radio stations te ontvangen.
 
De nieuwe MS-1 Music Server is verkrijgbaar vanaf 10 mei.
 
MERK

EDITORS' CHOICE