NIEUWSSony

3D zelf ervaren bij Sony

Redactie HiFi.nl | 26 maart 2010 | Sony

(Ingezonden mededeling)

Kom 3D zelf ervaren bij het Sony hoofdkantoor in Badhoevedorp tussen 15 april en 15 mei a.s. en maak bovendien als eerste kennis met nog veel meer 3D nieuws.

Bijvoorbeeld over PlayStation, Blu-ray en Home Entertainment. Reserveer de eerste plek om getuige te zijn van een demonstratie die het TV kijken zal veranderen.

Teken in op de eerste 3D Full HD LED BRAVIA TV. Bent u door de demonstratie overtuigd? Vanaf dit voorjaar brengen wij 3D al bij u in de huiskamer. Om ervoor te zorgen dat u deze ervaring als eerste kunt beleven biedt Sony u de mogelijkheid om als eerste in te schrijven op deze 3D televisie.

Deze voorinschrijving is uniek, waarbij de 3D BRAVIA TV wordt geleverd door een dealer bij u in de buurt. Alleen dan bent u ervan verzekerd Sony 3D als eerste in huis te hebben. De voorinschrijving vindt plaats tijdens de 3D demonstraties.

Indien u geselecteerd wordt voor een 3D demonstratie, ontvangt u van Sony per e-mail bericht over de exacte datum, tijdstip en locatie van de demonstratie.

Om in te schrijven en voor meer informatie gaat u naar www.sony-3d.nl


EDITORS' CHOICE