NIEUWS

Adam demo bij TripleM in Rhenen

Redactie HiFi.nl | 01 februari 2010

(Ingezonden mededeling)

Sonority-Audio zal de komende maanden in samenwerking met een aantal van haar dealers demo-dagen organiseren met de luidsprekers van ADAM-Audio.

De aftrap zal plaatsvinden bij TripleM Audio te Rhenen, die onlangs ADAM-Audio in het assortiment heeft opgenomen. Om dit te vieren wordt er op 18, 19 en 20 februari in een gezellige ambiance met een aantal weergevers uit het ADAM programma gedemonstreerd. Zo zal er ondermeer de schitterende HM2 monitor te beluisteren zijn, de alom geprezen Column MKIII en de Tensor Gamma. Als kers op de taart zal ook de Tensor Beta gedemonstreerd worden.

Deze laatste zal worden gekoppeld aan de net nieuw gelanceerde voorversterker van Pink Faun, de Minion, en Pink Faun`s referentieset, een zeer mooie combinatie.

Op deze dagen zal zowel personeel van TripleM als Sonority-Audio aanwezig zijn om u te woord te staan. De openingstijden op deze demo-dagen zijn als volgt.

18 februari 10.00 - 18.00
19 februari 10.00 - 21.00
20 februari 10.00 - 17.00

Sonority-Audio en TripleM verwelkomen u graag op een van deze dagen. Data voor andere demo-dagen volgen, dus houdt de nieuwsberichten in de gaten of de website van Sonority-Audio.

email: info@sonority-audio.nl
website: www.sonority-audio.nl


EDITORS' CHOICE