NIEUWSMonster

Nieuwe ‘on-ear’ Beats by Dr. Dre Solo hoofdtelefoon


Redactie HiFi.nl | 17 november 2009 | Monster

(ingezonden mededeling)

Het Amerikaanse Monster Cable kondigt de nieuwe on-ear Beats by Dr. Dre Solo hoofdtelefoon aan. Deze nieuwe Solo is het instapmodel binnen de Beats by Dr. Dre hoofdtelefoon-serie.
 
Het was een uitdaging voor het bedrijf om het gewenste geluid uit een kleinere luidspreker te laten komen en om het vertrouwde Beats design om te vormen naar een compactere hoofdtelefoon.

Noel Lee, CEO van Monster Cable Products, merkt op: "Toen Monster samen met Dr. Dre en Jimmy Iovine aan het Beats by Dr. Dre project begonnen was ons doel om de manier waarop mensen hun muziek ervaren te veranderen door gewoon te laten horen wat de musici in de studio opnemen. (...) Nu, dankzij Beats begrijpen mensen weer dat het geluid er echt toe doet. En met de invoering van Beats Solo zijn we nu in staat om de Beats ervaring te bieden in een kleinere en lichtere on-ear hoofdtelefoon."

Om gebruikers comfort én prestaties te bieden in het gebruik met draagbare muziekapparaten is de Beats Solo koptelefoon voorzien van ControlTalk, een functie die gebruikers in staat stelt om "volledige controle" te houden bij het luisteren met behulp van hun mp3 spelers. De speciale Monster ControlTalk hoofdtelefoonkabel is voorzien van een geïntegreerde microfoon en een `antwoord knop` waarmee gebruikers hun muziek en telefoon kunnen gebruiken zonder in hun jas, tas of broekzak te hoeven zoeken.


 
De Beats by Dr. Dre Solo on-ear hoofdtelefoon is opvouwbaar waardoor deze makkelijk is op te bergen als hij niet wordt gebruikt. De hoofdtelefoon zal beschikbaar zijn in de kleuren zwart en wit en wordt geleverd met een losse Monster hoofdtelefoonkabel met ingebouwde ControlTalk microfoon functie, een opbergetui.

Prijs en beschikbaarheid
De verkoopprijs van de Beats Solo is 179,95 euro. De Beats Solo zal in de loop van de komende weken beschikbaar zijn in de Benelux.

EDITORS' CHOICE