NIEUWSParrot

Dimex met Parrot Zikmu`s op New Music show


Redactie HiFi.nl | 13 november 2009 | Parrot

(ingezonden mededeling)

De Franse topdesigner Philippe Starck heeft voor Parrot, specialist in draadloze randapparatuur voor mobiele telefoons, draadloze luidsprekers ontworpen. Importeur Dimex zal deze Zikmu speakers met typisch Philippe-Starck design demonstreren tijdens de New Music Hifi show in Brussel dit weekend.

De speakers spelen in op de manier waarop we vandaag de dag naar muziek luisteren. De Parrot-speakers zijn bijvoorbeeld compatibel zijn met de laatste generatie Apple-producten.

De Parrot-luidsprekerboxen by Starck zijn het neusje van de zalm op het gebied van draadloze technologie. Het maakt niet uit welke geluidsbron gebruikt wordt, de boxen geven altijd een getrouwe weergave van de muziek, zonder dat er een draadje aan te pas komt,” aldus importeur Dimex. De twee luidsprekers communiceren samen via de Bluetooth-technologie wat zorgt voor flexibele plaatsingsopties. De communicatie tussen de luidsprekers en de PC verloopt via Wi-Fi.

Het Parrot-draadloze stereosysteem `by Starck` levert een vermogen van 100 Watt. De luidprekers hebben een hoogte van 75 cm. De consumentenadviesprijs van de luidsprekers bedraagt 1.000 euro (exclusief BTW) en ze zijn verkrijgbaar via speciaalzaken.

Tijdens de show demonstreert Dimex ook de Definitve Technology Mythos STS luidsprekers en Bel Canto apparatuur.

EDITORS' CHOICE