NIEUWSNew Music

New Music Belgium Hifi Show 2009

Redactie HiFi.nl | 06 november 2009
(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 14 en zondag 15 november 2009 organiseert New Music, één van de meest toonaangevende winkels in België, in samenwerking met Audiovideo2day (het voormalige Audioforum.be) de eerste editie van de ‘New Music Belgium Hifi Show 2009’: een groots opendeur weekend op een locatie buitenshuis.

De show vindt plaats bij het Courtyard by Marriott hotel in Evere (Brussel). Op een winkelvloer van meer dan 1.500m² wil New Music haar klanten en liefhebbers laten kennismaken met de mooiste merken en producten uit de audiovisuele wereld. In meer dan 20 ingerichte toonzalen kunt u doorlopend demonstraties meepikken en zich laten informeren en adviseren. Tijdens dit weekend kunt u als consument speciale kortingen meepikken op zowel de grote als kleine systemen.



New Music nodigt tal van speciale gasten uit (merkambassadeurs) om het evenement extra glans te geven. Op de verkoopsstand van software kunt u als liefhebber grasduinen in cd’s, lp’s, dvd’s, blu-rays en accessoires. De entree voor de ‘New Music Belgium Hifi Show 2009’ is gratis. Het Courtyard beschikt over gratis parkeergelegenheid naast het hotel en betaalde parkeergelegenheid onder het hotel. In de aanloopperiode naar de show kunt u op Audiovideo2day terecht voor details rond de systemen, merken en nieuwigheden die gepresenteerd zullen worden. U bent van harte uitgenodigd.

Details:

  • Wat? New Music Belgium Hifi Show 2009
  • Wanneer? Zaterdag 14 & zondag 15 november 2009
  • Openingsuren? Op beide dagen 10u tot 18u
  • Waar? Courtyard by Marriott, Avenue des Olympiades 6, 1140 Evere (Brussel)

EDITORS' CHOICE