NIEUWSPhilips

Philips Aurea met `iconische` afstandsbediening


Redactie HiFi.nl | 23 september 2009 | Philips

(ingezonden mededeling)

Philips komt met de nieuwe Aurea 3. De Aurea behoudt de eigenschappen waar hij om bekend staat: het doorzichtige Active Frame met Ambilight Spectra, het volledige glazen front, het glas rond de rand en het aparte design dat voor een stijlvolle uitstraling zorgt. De nieuwe uitvoering biedt een aantal verbeteringen, zoals de opvallende nieuwe afstandsbediening.

De nieuwe designkenmerken van de Aurea 3 zorgen volgens de electronicagigant uit Eindhoven voor een unieke kijkervaring. Het aparte Active Frame met Ambilight is nu gekoppeld aan een nieuwe edge-lit led-technologie die de TV slanker maakt. Dit moet tevens voor levendigere beelden zorgen.

De Aurea 3 heeft nu ook een naadloze overgang tussen het scherm en het Ambilight Active Frame van 8 mm met 250 leds. De televisie werd geoptimaliseerd om een zo exact mogelijke kleurovereenstemming tussen het beeld op het scherm en het Active Frame te krijgen.

Met dit unieke design komt Philips ook met een opvallende "iconische" afstandsbediening in een parelmoeren uitvoering en schuiffunctie. Hierdoor zijn de belangrijkste toetsen makkelijk toegankelijk. De achtergrondverlichting op de afstandsbediening zorgt voor een comfortabel gebruik in een donkere kamer.


 
Om het design compleet te maken worden de bedieningstoetsen van de televisie niet langer aan de zijkant afgebeeld, maar zijn ze geïntegreerd in aanraak-toetsen voor op de rand van de Aurea. De onzichtbare geluidsboxen zijn op maat ontworpen voor een volgens Philips maximale weergave in een minimaal formaat.
 
Prijs en beschikbaarheid
De Aurea 3 is vanaf november in Nederland beschikbaar voor de marktadviesprijs van 3999,00 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE