NIEUWSDynaudio

Dynaudio op de VAD show: win kaartjes!


Redactie HiFi.nl | 07 oktober 2009 | Dynaudio

U heeft er vast al iets over gelezen: op 17 en 18 oktober dit jaar vindt in Veldhoven de 14e editie van de VAD show plaats. Dynaudio Nederland is ook dit jaar weer aanwezig met haar nieuwste producten.

Zo zullen de Focus 110A boekenplank luidsprekers, de veelzijdige DM luidsprekerserie, nieuwe accessoires en zelfs een Volkswagen compleet met Dynaudio-Esotec/Esotar2 luidsprekersysteem ten toon gesteld worden.


Foto: Dynaudio Consequence Ultimate Edition

Als hoogtepunt wordt de nieuwe referentieluidspreker Consequence Ultimate Edition als eerste in de Benelux, exclusief geïntroduceerd. Lees hier ons verslag ‘Presentatie van een Statement: Dynaudio Consequence Ultimate Edition’ over de presentatie van deze luidspreker voor de West-Europese pers in Hamburg.

Jan Douwe Kroeske, bekend van zijn programma “2 meter sessies”, zal drie bijzondere luistersessies gaan verzorgen waarbij het luisterplezier van de nieuwe Consequence in combinatie met de speciale composities uit het 2 meter sessies archief volledig tot hun recht zullen komen. Zie hier ook het blog op HiFi.nl over de 2 meter sessies theatertour met de Dynaudio Evidence Temptation eerder dit jaar.  

Op zondag 18 oktober zullen de drie sessies plaatsvinden om 11.00 uur, 13.30 uur en tot slot om 15.30 uur. De eerste sessie (om 11.00 uur) is alleen toegankelijk voor prijswinnaars en wij mogen in samenwerking met Dynaudio 20 kaartjes voor deze exclusieve sessie verloten! De winnaars krijgen tevens een gratis entreekaartje voor de VAD show.

De prijswinnaars zijn inmiddels bekend, reageren op deze prijsvraag is dus niet meer mogelijk.

 

MERK

EDITORS' CHOICE