NIEUWSTentLabs

Tentlabs modificatie workshops

Redactie HiFi.nl | 04 september 2009 | TentLabs

(ingezonden mededeling)

Tentlabs, bekend van een indrukwekkende reeks modules voor hoogwaardige audio, zelfbouw en upgrades, start dit najaar met workshops voor modificatie van CD spelers, DACs en buizenversterkers.

Mocht U altijd al de soldeerbout ter hand hebben willen nemen, maar durft U dat zelfstandig niet aan; Hier is de uigelezen mogelijkheid om onder professionele begeleiding die langverwachte verbeteringen aan eigen apparatuur te realiseren.

Elke 2e zaterdag van de maand wordt in Tents’ lab in Eindhoven in groepsverband (max 4 deelnemers) aan eigen CD speler, DAC of buizenversterker gewerkt.

De mogelijkheden hangen af van de apparatuur, wensen en budget, en worden voorafgaand aan de workshop uitvoerig doorgenomen, opdat een optimale modificatie uitgevoerd kan worden. Deze intake is volledig kostenloos, maar wel essentieel om tijdens de workshop erna efficiënt aan de slag te kunnen. De workshop bestaat uit een theoriedeel waar soldeertechnieken en implementaties behandeld worden. Daarna volgt  de praktijk; Tentlabs zorgt daarbij voor alle benodigde meetapparatuur en gereedschappen. Uiteindelijk volgt een luistersessie om de resultaten te beoordelen.

Programma 2009:
10 Oktober CD spelers / DACs
14 November Buizenversterkers
12 December CD spelers / DACs

Programma 2010:
Afhankelijk van de vraag van de deelnemers, meer info via de website, en informeer ons over Uw wensen!.

Deelname is geheel kosteloos; Enkel de afgenomen modules en onderdelen dienen te worden afgerekend. Inschrijving vindt plaats via Email of telefoon, op volgorde van binnenkomst.

Meer info via www.Tentlabs.com, info@TentLabs.com tel. 040 - 2130 186.

MERK

EDITORS' CHOICE