NIEUWSPioneer

Pioneer introduceert Colour Mimi in-ear hoofdtelefoons

Redactie HiFi.nl | 31 augustus 2009 | Pioneer | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

(ingezonden mededeling)

Pioneer introduceert haar SE-CL17 ‘Colour Mimi’ in-ear hoofdtelefoons, die volgens de fabrikant goede  geluidskwaliteit en veelzijdigheid combineren met een trendy kleur. De SE-CL17 oortelefoons zijn verkrijgbaar in de kleuren Sunny Yellow, Kiwi Green, Night Black en Snow White.

De lichtgewicht hoofdtelefoons spelen in op het modebewustzijn en bieden een comfortabele en veilige pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in drie formaten zachte, ergonomische siliconenoortjes die volgens Pioneer een perfecte dichting bieden en een uitstekende geluidsisolatie garanderen. Elk oortje is verkrijgbaar in twee kleuren.De SE-CL17 oortelefoons moeten een helder geluid en een krachtige bas bieden. Ze zijn ontworpen om elke muzieksoort volledig tot zijn recht te laten komen. Ze bevatten drivers van 9 mm die een frequentierespons van 20 Hz tot 15 kHz bieden met een impedantie van 16 ohm.

De SE-CL17 zijn ideaal voor gebruik met draagbare mediaspelers, zijn uitgerust met een Y-type draad van 1,2 m voor minimale kabelinterferentie en extra gebruikerscomfort. De oortelefoons worden geleverd in een hersluitbare verpakking die kan worden gebruikt als opbergzakje.

Prijs en beschikbaarheid
De SE-CL17 hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf september 2009 voor een adviesprijs van 24,99 euro.


EDITORS' CHOICE