NIEUWSHarmonix

Multifoon Hifi wordt Harmonix Tuning Centre

Redactie HiFi.nl | 01 augustus 2009 | Harmonix

Multifoon Hifi, goed bereikbaar in de Alexandrium Woonmall te Rotterdam, vormt vanaf augustus 2009 het nieuwe Harmonix Audio en Video Tuning Centre – Randstad. Rob Goossens beeld & geluid in Echt (L) is en blijft actief als Harmonix Tuning Centre in het zuiden van Nederland.

Het Japanse Harmonix maakt al bijna 20 jaar tuningaccessoires voor geluid- en akoestieksverbetering. Sinds kort produceert Harmonix ook producten voor beeldverbetering.Alle audio- en videosystemen vereisen volgens de importeur van Harmonix een serieuze kennis en deskundigheid om ze in combinatie met de juiste accessoires naar beste kunnen te laten presteren. Importeur Daluso is daarom met Multifoon Hifi een samenwerking aangegaan, waardoor Multifoon Hifi het nieuwe Harmonix Audio en Video Tuning Centre - Randstad wordt.

Leen Koopman (Multifoon): “We hadden al een uitgebreide service voor electra en aarding, want een goede stroomvoorziening is een belangrijke basisvoorwaarde. Het brede scala aan Harmonix accessoires vult de rest in: resonantie-aanpak, ontkoppeling, akoestiek, CD- en vinyl-tuning en bekabeling. We kunnen onze klanten over de volle breedte van dienst zijn met het enig juiste doel: een zo goed mogelijke muziekweergave.”

Ed Doggen (importeur Daluso): “De Harmonix-producten zijn en blijven bijzonder. De resultaten ermee zijn telkens weer verbluffend te noemen. Iedereen die Harmonix in de kern ervaart, wil niet meer zonder. De mensen van Multifoon zijn al langere tijd gewend aan het feit dat `demping` de verkeerde aanpak is in het streven naar geluid- en akoestiekverbetering. Demping betekent vrijwel altijd verlies van muziekinformatie, precies wat we niet willen.”

Bij Multifoon kunt u terecht voor een professioneel advies, demo (aan huis), installatie en nazorg. Van tijd tot tijd zullen in samenwerking met Daluso spreekuren, thema-lezingen en workshops worden georganiseerd. Verder behoren Tupperwareparty-achtige Harmonix-demo’s tot de mogelijkheden.


 
De officiële kick-off van het Multifoon Harmonix Tuning Centre vindt plaats op 11 en 12 september a.s. U bent van harte welkom op het onderstaande adres.

Adres:
Multifoon Hifi
Watermanweg 229a
3067 GA Rotterdam
T: 010-2518888


EDITORS' CHOICE