NIEUWS

Eminent High-Definition mediaspeler


Redactie HiFi.nl | 20 mei 2009

De EM7071 hdMEDIA High-Definition Mediaspeler zorgt volgens de producent voor de ultieme thuisbioscoop ervaring. De EM7071 ondersteunt interne DTS downmix, DTS-HD en Dolby TrueHD pass-through en levert 1080p Full HD beeldkwaliteit.

Dankzij de Sigma Designs 8635 processor moet deze mediaspeler erg compatible zijn: met ondersteunde formaten als DivX, WMV9 HD, MP4, MKV (H.264) en VC-1 op full HD 1920x1080 resoluties kan de EM7071 bijna al het High-Definition meteriaal afspelen. Via firmware upgrades voor toekomstige bestandsformaten belooft Eminent dat dit ook zo blijft.


Twee usb poorten stellen de gebruiker in staat om multimedia bestanden te benaderen die op usb stick of externe harddisk zijn opgeslagen. De ingebouwde netwerkpoort stelt uw PC ook in staat om eenvoudig video, muziek en foto’s naar de hdMEDIA in de woonkamer te streamen. Dankzij de NAS en UPnP mediaserver functies kunt u opgeslagen media delen met het thuisnetwerk. Via het internet kunnen video`s en foto`s van sites zoals Uitzending Gemist en Youtube worden geladen. Ook kan de ingebouwde BitTorrent en Usenet client gebruikt worden om films en muziek rechtstreeks naar de interne harddisk te downloaden. Dit kan geheel zonder uw computer dus. 

De Eminent EM7071 hdMEDIA High-Definition Media Player is de opvolger van de succesvolle EM7070 hdMEDIA player. Nu voorzien van upgrades zoals een HDMI 1.3 video-uitgang en interne DTS, DTS-HD en Dolby TrueHD ondersteuning. De EM7071 sinds enkele weken beschikbaar voor een adviesprijs van 289 euro.

Meer info: http://www.eminent-online.com/

EDITORS' CHOICE