NIEUWSB&W

Moon en Chario show bij Rick`s Records

Redactie HiFi.nl | 26 april 2009 | B&W

(Gezien op internet)

Importeur Clofis houdt op 2, 3 en 4 mei een luistershow bij Rick`s Records. Daar staan nieuwe Moon producten te spelen op Chario Academy Sonnet weergevers.Te horen zijn de nieuwe Moon CD 3.3 speler en de I3.3 geïntegreerde versterker.

"De Moon I3.3 versterker herdefiniëert de mogelijkheden van wat er van een geintegreerde versterker verwacht mag worden. Deze versterker is voorzien van tal van handige functies en audiofiele muzikale prestaties.Er zijn verschillende opties mogelijk voor deze versterker, zoals een interne D/A converter(USB-2, S/PDIF, Toslink). Een interne RIAA phonotrap is ook mogelijk evenals gebalanceerde aansluitingen. De versterker wordt standaard “kaal” geleverd en kan uitgebreid worden met deze genoemde opties. Zelfs achteraf kan deze versterker worden uitgebreid met een van deze opties door de dealer.
De Moon CD3.3 CD- speler, zit vol met de revolutionaire technologieën die veel worden toegepast in de, overigens zeer gewaardeerde, Moon cd spelers. De CD3.3 maakt gebruik van state-of-the-art digitale en analoge cicuits en zorgt voor een verbazingwekkende weergave van uw muziek.
Met een digitale ingang voor gebruik met een pc of muziekserver en, optioneel, geblanceerde uitgangen en interfaces voor externe controle zal deze luxe speler jarenlang luisterplezier garanderen", aldus de website van Clofis.

Als u wilt gaan luisteren loont het zich van te voren te bellen met Rick`s Records (0172)471777 of 06-48629791 of mailen naar: info@ricksrecords.nl
Openingstijden: zaterdag 2 mei van 10.00 tot 20.00, zondag 3 mei van 10.00 tot 20.00 en maandag 4 mei van 10.00 tot 17.00.

Voor meer informatie: Website Clofis

MERK

EDITORS' CHOICE